Bruidsarrangement

                     

Gefeliciteerd aanstaande bruid!

Op deze mooie dag wilt u er natuurlijk op u best uitzien! Ik zal u laten stralen op deze bijzondere dag, met een perfecte bruids-makeup en een prachtig bruidskapsel dat precies bij u past! Een paar weken voor de bruiloft plannen we de proefsessie in en kom ik bij u thuis. De proefsessie is zodat we op de dag zelf precies weten wat er gaat gebeuren. Dit geeft rust op de dag zelf en het stelt mij in de gelegenheid uw wensen perfect te kunnen uitvoeren.

Ik gebruik producten van hoge kwaliteit zodat uw look de hele dag mooi blijft zitten, maar na een lange dag kunt u het natuurlijk prettig vinden om weer een beetje opgefrist te worden. Om fris te kunnen stralen op uw feestavond kunt u altijd een touch-up bijboeken.

U kunt kiezen voor:

♥ Bruids Make-up, Proefsessie en op de dag zelf

♥ Bruids Hairstyling, Proefsessie en op de dag zelf

♥ Bruids Make-up en Hairstyling en op de dag zelf

Voor verdere informatie en prijzen kunt u contact met mij opnemen.

Bruidsarrangement

                     

Gefeliciteerd aanstaande bruid!

Op deze mooie dag wilt u er natuurlijk op uw best uitzien! Ik als bruidsstylist zal u laten stralen op deze bijzondere dag, met een perfecte bruids-makeup en een prachtig bruidskapsel dat precies bij u past! Een paar weken voor de bruiloft plannen we de proefsessie in bij mij in de salon. De proefsessie is zodat we op de dag zelf precies weten wat er gaat gebeuren. Dit geeft rust op de dag zelf en het stelt mij in de gelegenheid uw wensen perfect te kunnen uitvoeren.

Ik gebruik producten van hoge kwaliteit, zodat uw look de hele dag mooi blijft zitten. Na de lange dag kunt u het natuurlijk een prettig gevoel vinden om weer een beetje opgefrist te worden. Om ook fris te kunnen stralen op uw feestavond kunt u een touch-up bijboeken.

U kunt kiezen voor:

Bruids Make-up, Proefsessie en op de dag zelf

Bruids Hairstyling, Proefsessie en op de dag zelf

Bruids Make-up en Hairstyling proefsessie en op     de dag zelf

Bruids-visagie inclusief proefsessie:

€140

Bruids-kapsel inclusief proefsessie:

170

Bruids-visagie en bruids-kapsel inclusief proefsessie:

€250

Voor verdere informatie kunt u contact met mij opnemen.

Jennifer heeft ervoor gezorgd dat niet alleen ik, maar ook mijn zusje als daggast kon stralen tijdens onze bruiloft! Ze heeft passie voor haar werk en geeft je de meest prachtige look als bruid die perfect aansluit bij jouw wensen. Ik had een Pinterest bord vol met ideeën en mijn proefkapsel en make-up waren meteen top! Op onze trouwdag heeft mijn bruidskapsel fantastisch gezeten en ook mijn make-up was de hele dag mooi. Ze doet het fantastisch en is daarnaast ook een hele gezellige leuke meid! Kortom: een aanrader voor alle toekomstige bruidjes en daggasten! - Angela

Wat een lieve en behulpzame meid met passie voor haar beroep, ik ben echt super tevreden. Van tevoren heb ik een fijne proefsessie gehad om te kijken of dat wat ik gedachten had ook goed zou staan. Zo begin je enorm relaxed aan je trouwdag. Mijn haar en make-up hebben de hele dag fantastisch gezeten. Ze luistert goed naar wat er bij je past en voert het vakkundig uit. Aanrader, de investering zeker waard! Ontzettend bedankt Jennifer   - Michelle

Film: Naomi Rothengatter - Diaz

Weddingplanner: Dana Kiks Weddings & Events
Locatie: Bed & Breakfast Borneman Buitenhof
Fotografie: Anne Offenberg Fotografie & Film
Muah : Jennifer Elzinga
Modellen: @berit_reinou & @kai_kolder
Bloemen: Blouming floral art
Styling: Het Allermooiste Feestje
Stationery: @cottonandlacenl
Ringen: Van Hoff Juweliers
Bruidsjurk: Hartenvrouw bruidsmode
Sweettable: @zoetesuikertoef
Catering: @foodnmood.nl
Welkomsbord: @pamelacurrie_lettering
Backdrop: Mooi.je.boel
Bedankjes: @thankz_trouwbedankjes
Stoelen: Brisked - styled weddings
Maatpakken: Silhouet Maatpakken

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2017 BY JENNIFERELZINGA.